تاریخ انتشار: 25 آبان 94 | بازدید: 561 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اسید پانتوتنکیک B₅ : اطلاعات مربوط به ویتامین ها

منابع غذایی:

در تمام غذاهای حیوانی و گیاهی موجودند. تخم مرغ ، قلوه ، جگر ، ماهی آزاد و مخمر بهترین منبع می باشند . احتمالا بوسیله باکتریهای روده ای سنتز می گردد.

پایداری :

در مقابل اسید ، قلیا ، حرارت و بعضی نمک ها ناپایدار است.

عملکرد:

درسنتز و تجزیه خیلی از ترکیبات حیاتی بدن عمل می کند . در متابولیسم واسطه های کربوهیدرات ، Aبه عنوان قسمتی از کوآنزیم

چربی و پروتئین ضروری هستند.



برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی (فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد )

اسید پانتوتنکیک  B₅ : اطلاعات مربوط به ویتامین ها

مطالب مرتبط