تاریخ انتشار: 26 آبان 94 | بازدید: 599 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بیوتین B₈: اطلاعات مربوط به ویتامین ها

منابع غذایی:

جگر ،قارچ،بادام زمینی ،مخمر ، شیر ، گوشت ، زرده تخم مرغ ، برخی از سبزیجات ، موز ، گریب فروت ، گوجه فرنگی ؛ هندوانه و توت فرنگی ، در مجاری روده ای سنتز می گردد.

پایداری :

پایدار در اغلب شرایط

عملکرد :

جزء ضروری آنزیم های درگیر در سنتز و تجزیه اسید های چرب و آمینواسید ها از طریق کمک به افزودن و یا برداشت

از اسید های آمینهNH₂ از ترکیبات فعال ،برداشت CO₂



برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی (فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد )

بیوتین  B₈: اطلاعات مربوط به ویتامین ها
برچسب ها:

مطالب مرتبط