تاریخ انتشار: 26 آبان 94 | بازدید: 568 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اسید اسکوربیک C: اطلاعات مربوط به ویتامین ها

منابع غذایی:

(میوه گیلاس مانند در غرب هند ) مرکبات ، سبزیجات ، گوجه فرنگی ، خربزه ، فلفل ، کلم خام ، توت فرنگی ، آناناس ، Acerola

سیب زمینی و کیوی

پایداری :

نا پایدار به حرارت ، قلیا و اکسیداسیون ، مقاوم به اسید در شرایط ذخیره کردن از بین می رود .

عملکرد :

حفظ چسبندگی مواد داخل سلولی برای نگهداری تمامیت ساختمان موبرگی ، کوآنزیم در هیدروکسیلاسیون که به مولکول اکسیژن نیاز است . در پاسخ ایمنی مهم است . ترمیم زخم ها ، واکنش های آلرژیک ، افزایش جذب آهن غیر هم.



برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی (فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد )

اسید اسکوربیک  C:  اطلاعات مربوط به ویتامین ها
برچسب ها:

مطالب مرتبط