×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 410
  • خواص پونه

    خواص پونه پونه از خانواده نعناع است و ترکیب اصلی موجود در این گیاه، اسانس روغنی فرار یا روغن منتول است. به علاوه در اعضاى این گیاه مقدارى تانن، مواد رزینى و قند نیز وجود...

    ادامه
  • شلغم

    ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﺏ ﺷﻠﻐﻢ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺟﻮﺵ صوﺭﺕ ﺍﺳﺖ .:melon:آﻧﻬﺎﯾﯽ ﻛﻪ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺿﻌﯿﻒ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺷﻠﻐﻢ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ ﺯﯾﺮﺍ ﺛﺎﺑﺖ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ کﻪ ﺷﻠﻐﻢ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺭﺍ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﻣﯽ ﻛﻨﺪ .:melon:ﺷﻠﻐﻢ ﺷﺐ ﻛﻮﺭﯼ ﺭﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻣﯽ ﻛﻨﺪ...

    ادامه
  • شیوه تقسیم‌بندی هفته

    هَفته یکایی از زمان برابر ۷ شبانه روز است. هفته از گام‌های چهارگانه ماه قمری گرفته شده و امروزه در همه جوامع از آن به عنوان یک واحد زمان استفاده می‌شود.∗ برخی مردم مدیترانه هر...

    ادامه
  • طرز تشکیل مه در روزهای سرد زمستان

    مه چیست و چگونه تشکیل می شود؟ در واقع مه همان ابری است که در سطح زمین تشکیل شده باشد و از لحاظ شکل گیری نیز روشهای مختلفی برای تشکیل دارد. اما به طور کلی...

    ادامه
  • اندازه‌گیری زمان

    شبانه روز به دو گونه متفاوت تقسیم شده‌است. یکی بر اساس گاه یا موقعیت خورشید و ماه و طول سایه بوده است. برای نمونه آریایی‌ها و زرتشتیان شبانه روز را بر مینای پنج‌گاه یعنی از...

    ادامه
  • دمای بدن انسان

    دمای بدن انسان به عواملی چون محل اندازه‌گیری آن در بدن انسان، زمان روز و سطح فعالیت بدنی فرد مورد نظر بستگی دارد. به‌رغم تصور عموم، هیچ عدد ثابتی وجود ندارد که تحت هر شرایطی...

    ادامه
  • چرا آقایان از صدای خانم‌ها خیلی حساب می‌برند؟

    تا به حال فکر کرده اید چه سرّی هستکه وقتی از gps ماشینتان استفاده می‌کنید،یک خانم راهنمای شماست؟ یا چرا مثلا در سمند، یک خانم مسئولیتهشدار دادن به شما را برعهده دارد؟ چرا در مترجم...

    ادامه
  • اشک

    اشک مایعی است که به صورت پی در پی از غدد اشکی در چشم ترشح می‌شود و نقش حفاظت و مرطوب کردن و تغذیه‌ای دارد. اشک هایی که هنگام گریه تشکیل میشوند به احساساتی شدید...

    ادامه
  • فواید باکتری‌ها

    اگرچه بعضی از باکتری‌ها عامل فساد مواد غذایی و بیماری هستند، اما بسیای از باکتری‌ها مفیدند. بشر قرن‌ها از فواید باکتری‌ها در زندگی خود استفاده کرده است. باکتری‌ها در تهیه و پردازش فراورده‌های غذایی و...

    ادامه
  • چرا آب شیر تیره است؟؟؟

    دليل آن چيزي جز وجود حباب هاي هوا نيست ، اين حباب ها بر اثر برخورد آب با ظرف درست مي شوند    .  اما اين تيرگي به سرعت از بين مي رود ،...

    ادامه