تاریخ انتشار: 18 آبان 94 | بازدید: 1042 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اطلاعات مربوط به ویتامین ها : A, رتینول، ، بتا کاروتن

منابع غذایی:

کبد و کلیه ، شیر چرب ، مارگارین غنی شده ، زرده تخم مرغ ، سبزیجات ، با یرگ سبز تیره و زرد ، زردآلو ، طالبی ، هلو

پایداری :

) و حرارت UVپایدار به نور و حرارت و متدهای پخت معمولی است. در اکثر اکسیداسیون ، خشک کردن ، اشعه ماوراء بنفش (

خیلی بالا از بین می رود.

عملکرد:

برای رشد طبیعی ، نگهداری و تکامل بافت اپی تلیال ، ضروری است و برای دید در شب ضروری است . برای تکامل طبیعی استخوان و تشکیل طبیعی دندان کمک می کند. به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کند . در مقادیر زیاد سمی می باشد.

برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی (فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد )

اطلاعات مربوط به ویتامین ها : A, رتینول، ، بتا کاروتن
برچسب ها:

مطالب مرتبط