تاریخ انتشار: 24 آبان 94 | بازدید: 1054 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

رببوفلاوین B₂ : اطلاعات مربوط به ویتامین ها

منابع غذایی:

شیر و غذاهای لبنی ، امعاء و احشاء ، سبزیجات برگ سبز ، نن و غلات غنی شده ، تخم مرغ

پایداری:

) و قلیاUVپایدار به حرارت ، اکسیژن و اسید. ناپایدار به نور ( به ویژه

عملکرد :

وFMNضروری برای رشد دارای نقش آنزیمی در تنفس بافتی ؛ به عنوان ناقل یون های هیدروژن عمل می کند. فرم کوآنزیمی آن

است.FAD

برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی (فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد )

رببوفلاوین  B₂ : اطلاعات مربوط به ویتامین ها

مطالب مرتبط