تاریخ انتشار: 12 دی 94 | بازدید: 1515 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

چه چیزی مورد اطمینان است که در بارداری خورده شود؟

استفاده از ماهی در رژیم غذایی راه خوبی جهت بدست آوردن پروتئین و امگا3 بدون چربی های اشباع شده است. ولی، تقریباً تمام ماهی ها مقدار کمی جیوه دارند.
جیوه :
جیوه بطور طبیعی در طبیعت یافت می شود و بوسیلۀ آلودگی های صنعتی افزایش می یابد. بسیاری از مردم تحت تأثیر این مقدار کم جیوه قرار نمی گیرند، ولی اگر زنی در معرض مقدار زیادی جیوه قبل ویا در طی بارداری قرار گیرد، سلامت مادر و جنین به خطر می اٌفتد.
خطرات جیوه :
جنینی که در معرض خطر جیوه قرار دارد دچار مشکلات زیر میشود :
• صدمات جدی سیستم عصبی
• صدمات مغزی
• عدم توانایی در یادگیری
• از دست دادن شنوایی
توصیه ها :
• از خوردن کوسه ماهی، اره ماهی، ماهی خال مخالی، و ماهی موزاییکی خودداری کنید.
• محدودیت درخوردن ماهی ،حدود 340 گرم درهفته و محدودیت در خوردن ماهی تن سفید (آلباکور) حدود 170گرم در هفته است.
• ماهی هایی که در آبهای محلی گرفته شده حدود 170 گرم در هفته خورده شود و از ماهی های دیگر در همان هفته استفاده نشود.
• از خوردن ماهی خام و دودی (خشک شده) خودداری شود.


وبسایت کودک سالم – آکادمی پزشکان اطفال آمریکا

چه چیزی مورد اطمینان است که در بارداری خورده شود؟
برچسب ها:

مطالب مرتبط