تاریخ انتشار: 10 بهمن 94 | بازدید: 1530 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

نکات مهم تغذیه ای در اسهال و استفراغ

بعد از استفراغ هنوز 50 مواد غذایی خورده شده در معده باقی می ماند لذا موقع استفراغ باید تغذیه به طور مکرر و با مقادیر کم ادامه یابد

در اسهال هنوز 50 مواد غذایی جذب می شود لذا بایستی تغذیه کودک ادامه یابد ادامه غذا باعث کاهش اسهال نیز می شود ولی بایستی متوجه باشیم دادن غذاهای قندی با غلظت بالا مثل نوشابه ساندیس و آب میوه مقدار اسهال را بیشتر می کند لذا تا بهبودی اسهال از این نوع مواد استفاده نشود.

مقوی کردن غذاها: اضافه کردن 5 سی سی روغن در هر وعده غذایی روزانه برای کودک 270 کالری که دچار اسهال و یا بیماریهای ویروسی شده اند به حد کافی روغن افزوده شود.

دادن غذاهایی مانند سوپ در هنگام بیماریهای تب دار و اسهال مفید است در اسهال استفاده از دوغ مخلوط با آب (50 از هر کدام) نیز مناسب است و در جبران از کمبود آب و املاح از دست رفته کمک می کند.

ادامه تغذیه با غذاهای دارای انرژی بالا به مدت دو هفته بعد از بیماری برای تامین انرژی از دست رفته ضرورت دارد.







برگرفته از :کتاب چگونگی رشد.تکامل و مشکلات رفتاری کودکان خود را مدیریت کنیم (دکتر علیرضا نیک نیاز متخصص بیماریهای کودکان)

نکات مهم تغذیه ای در اسهال و استفراغ

مطالب مرتبط