تاریخ انتشار: 4 اسفند 94 | بازدید: 1525 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

افزودنی های خوراکی و آلودگی ها

گروهی از مردم عقیده دارند که بسیاری از افزودنی های خوراکی . سرطان زا هستند. در صورتی که نمی توانیم در این مورد حکم قطعی صادر کنیم .

مصرف بعضی از افزودنی های خوراکی که ارتباط آنها با سرطان به اثبات رسیده محدود شده است . برای مثال استفاده از ساخارین و سیکلامات ها مجاز نیستند رنگ های خوراکی نیز دیگر کاربردی ندارند.

هیدروکسی تولوئن بوتیله شده و هیدروکسی آنیزول بوتیله شده هر دو به عنوان جلوگیری کننده از فساد در غذاها به کار می روند . این مواد آنتی اکسیدان (ضد اکسیده شدن ) هستند و از تراشیدن چربی ها جلوگیری می کنند. شما نام این دو ماده ی شیمیایی را روی اثر ایجاد تومور دارند در حالی که مطالعاتBHA وBHTبر چسب بسیاری از غذاها می بینید. پاره ای از مطالعات نشان می دهند که

را به عنوان عامل جلوگیری کننده از عملکرد مواد شیمیایی سرطان زا معرفی می کند.BHAدیگری

در مقادیری که در غذاهای ما مصرف می شوند سرطان زا هستند یا BHAو BHTبا این وجود دلیل قاطعی وحود ندارد که بگوییم آیا

متوقف کننده سرطان.

بعضی از کپک هایی که در حبوبات و بادام زمینی رشد می کنند موجب تولید آفلاتوکسین می شوند که می تواند دلیل وجود سرطان ها در آسیا و آفریقا باشند.پس حبوبات .آجیل و دانه های روغنی را در ظروف در بسته و خشک نگاه دارید و اگر دچار کپک زدگی شدند .آنها را دور بریزید.



برگرفته از: کتاب حقایقی درباره (سرطان و رژیم غذایی) انجمن امداد ایران

افزودنی های خوراکی و آلودگی ها

مطالب مرتبط