تاریخ انتشار: 11 آذر 93 | بازدید: 1043 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

پیشگیری از بروز خفگی با مواد غذایی در کودکان

چه اقداماتی می تواند از بروز خفگی  با مواد غذایی در کودکان پیشگیری نماید؟
1- دونیم کردن میوه های گرد وهسته دار مثل انگور و پختن میوه های سفت و سخت
2- خارج کردن دانه یا هسته میوه هایی مانند هلو یا هندوانه و سپس نرم و له کردن آنها
3- خرد کردن انواع گوشت و جگر
4- جدا کردن تکه های کوچک استخوان و غضروف از گوشت
5- غذا خوردن کودک در حال نشسته  و حضور و نظارت مادر یا شخص  مراقبت ، هنگامی که او غذا می خورد یا مایعات را می نوشد.


وقتی کودک در حال غذا خوردن است او را به گریه یا خنده نیندازید.
برای ساکت کردن گریه او ، ازغذا دادن استفاده نکنند.
زمانی که در حال خننده یا گریه است غذا در دهانش نگذارند.


برگرفته از: کتاب برنامه غذایی کودکان از 6ماهگی تا12 سالگی
دکترشاهین نریمان
فوق تخصص نوزادان

پیشگیری از بروز خفگی با مواد غذایی در کودکان