تاریخ انتشار: 10 آذر 94 | بازدید: 1439 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

شیر دوشیده منجمد را چگونه باید ذوب کرده و به شیرخوار داد

براي ذوب کردن شیر دوشیده شده منجمد، هرگز ظرف محتوي شیر را مستقیم روي اجاق قرار ندهید. این شیر را به مدت نیم تا یک ساعت باید به درجه حرارت بدن برسانید و با چکاندن یک قطره شیر روي ساعد، حرارت مناسب را تشخیص دهید. بدین منظور ظرف محتوي شیر منجمد را در ظرف آب ولرم گذاشته و تکان دهید تا کم کم یخ آن باز شود و یا در قابلمه اي حاوي مقداري آب که روي اجاق قرار دارد، بگذارید. شیرمنجمد شده اي که ذوب و گرم شده را ظرف نیم تا یک ساعت باید مصرف کنید و هرگز دوبار منجمد نکنید منبع: کتابچه خودمراقبتی ميانسالان - وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
شیر دوشیده منجمد را چگونه باید ذوب کرده و به شیرخوار داد
برچسب ها:

مطالب مرتبط