تاریخ انتشار: 28 مرداد 94 | بازدید: 1818 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

نکات ایمنی

هرگز کیسه های پلاستیکی را در دسترس کودک قرار ندهید ، چون ممکن است آنها را روی صورتش بیندازد وخفه شود. بهتر است صندلی کودک را طوی روی صندلی عقب اتومبیل قرار دهید که صورت کودک شما به سمت عقب ماشین قرار بگیرد. هرگز کودک را در صندلی جلوی اتومبیل و یا در بغل قرار ندهید.

صندلی مخصوص اتومبیل

کودک شما باید در صندلی اتومبیل در وضعیتی کاملاً محکم و پایدار نشانده شود. بهتر است صندلی کودک را طوی روی صندلی عقب اتومبیل قرار دهید که صورت کودک شما به سمت عقب ماشین قرار بگیرد. هرگز کودک را در صندلی جلوی اتومبیل و یا در بغل قرار ندهید.
حمام کردن
وقتی کودک را در وان حمام می نشانید باید وی را روی یک حوله یا پارچه قرار دهید تا از سرخوردن  وی جلوگیری شود. ضمناً زیر او را باید نگه دارید و مواظبت کنید که آب گرم  باعث سوختگی  شیرخوار نشود.
میز تعویض  پوشک
در موقع تعویض پوشک ، هرگز کودک را روی یک سطح بدون لبه بالاتر از کف  اتاق قرار ندهید ، چون حتی در دوران  نوزادی نیز کودک ممکن است با صاف کردن بدنش ناگهان حرکت کند و از روی لبه  میز به پایین بیفتد.
جلوگیری از خفگی
تمامی اشیای کودک اعم از سنجاق قفلی ، اسباب بازی و غیره ممکن است  توسط کودک بلعیده شوند و باید از روی تخت  برداشته شوند. هرگز کیسه های پلاستیکی را در دسترس  کودک قرار ندهید ، چون ممکن است آنها را روی صورتش بیندازد وخفه شود. اگر از پودر بچه استفاده می کنید ، آن را جلوی صورت کودکتان تکان ندهید.
مراقبتهای کلی
• هرگز پستانک ، گردنبند یا سایر اشیا را به تخت ، لباس یا گردن کودک آویزان نکنید.
• مراقب باشید که سرکودک  را با شدت تکان ندهید.
• وقتی کودک را بلند می کنید ، همیشه مراقب سر وی باشید و آن را با دست نگه دارید.
• هرگز کودکتان را در منزل  یا ماشین تنها نگذارید.

برگرفته از پورتال جامع سلامت خانواده.www.behsalva.com

نکات ایمنی