روش های مقابله به آن
1. اگر میخواهید با فرزندتان به یکی از مراکز خرید شلوغ بروید، بدانید که کودک تان طاقت ندارد و بعد از مدتی خسته و بدخلق میشود و نق میزند. پس گاهی تنها خرید کنید.
2. اگر میخواهید به مهمانی بزرگسالان بروید و میدانید این اتفاق برای فرزندتان جذابیتی ندارد، در صورت امکان کودکتان را نزد کسی که با او احساس راحتی دارد، بگذارید.
3. برای گذاشتن بهترین تاثیر روی فرزندتان، باید با همسر تان همکلام شوید. هر کدام از شما نباید شیوه تربیتی جداگانهای داشته باشد و در مقابل کودک دیگری را رد کند.
4. به فرزندتان تفاوت میان رفتار خوب و بد را آموزش دهید. اگر در این کار موفق باشید، او به جای تاثیر گرفتن از بچه های دیگر، از شما تاثیر می گیرد.
5. فرزند شما با فریاد هایش میخواهد جلب توجه کند. اما شما میتوانید با نادیده گرفتن این صداها و اشکها به حذف این عادت کمک کنید.
6. از خرید وسایل گران قیمت به عنوان جایزه برای کودک خودداری کنید.
7. با کودک، بازی فروشگاه رفتن بکنید و نقش خریدار و فروشنده را با هم بازی کنید.
8. اگر کودک در فروشگاه هدفی نداشته باشد و شما به او مسئولیتی ندهید، هدفی برای خود مشخص می کند و برای رسیدن به آن هدف تلاش می کند.
9. اگر کودک وسیله ای احتیاج دارد به او بگویید هر جا وسیله ی مورد نیازت را دیدی حواست باشد برداری. به این روش شما به او آموخته ای که ما برای خرید وسایل مورد نیازمان به فروشگاه می آییم.
سعی کنید یکی از خریدهای کودک را هنگام ورود به فروشگاه بردارید و یکی دو تا را هم برای آخر کار بگذارید زیرا وقتی کودک خریدش تمام می شود می گوید برویم خانه در صورتی که ممکن است شما هنوز خریدتان را نکرده باشید. پس برنامه ریزی کنید. همچنین، در فروشگاه هر چه کودک مشارکت بیشتری در خرید، انتخاب، پول دادن، حمل وسایل و غیره داشته باشد، کمتر بهانه می گیرد.
برگرفته از: سایت پزشکی پزشک آن لاین