تاریخ انتشار: 6 مهر 94 | بازدید: 1670 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

عوامل غذایی مهار کننده سرطان

مواد غذایی غنی از فیبر
فیبر به وسیله غذاهایی مثل گندم کامل (سبوس دار) میوه ها، سبزی ها، حبوبات، آجیل و دانه ها تامین می شود.
- سبزیها و میوه های تازه
مصرف سبزیهای با رنگ سبز تیره، نارنجی یا متمایل به زرد، سبزی های خانواده کلم براکلی، کلم دلمه ای، کلم پیچ، گل کلم، چغندر، هویج، مارچوبه، پیاز، سیر و زردچوبه
- مواد غذایی غنی از کلسیم و ویتامین
مصرف فراورده های لبنی کم چرب می تواند خطر بروز سرطان کولون را کاهش دهد.
- ماهی و اسید چرب امگا-3

-  B12وA,C.E سلنیم .اسید فولیک ، ویتامین

 

برگرفته از: پژوهشکده بیماریهای گوارش دانشگاه علوم پزشکی تهران

 

عوامل غذایی مهار کننده سرطان

مطالب مرتبط