تاریخ انتشار: 17 اسفند 94 | بازدید: 1922 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

تجربیات مادر درتهیه غذای کمکی : خانم عاطفه فتحی

دختر من ی مدتی ک از خوردن حریره و فرنی گذشت ,دیگه طعمش براش عادی شده بود,و نمیخورد من از اوایل از شکر برای شیرین کردن استفاده نمیکردم گاهی ی تیکه کوچیک نبات مینداختم ک بهتر بخوره,حریره و فرنی رو هم بدون شیر پاستوریزه درست میکردم اوایل بعد,از درست کردن برای رقیق کردنش از شیر خودم و بعدها هم از پانزده سی سی شیر خشکی ک اماده میکردم برای رقیق کردنش استفاده کردم ,ولی تازگیا بعد,از پختن حریره , شیر ک اصلا اضافه نمیکنم چون نمیخوام مانع جذب اهن از بادومش بشه ,با خود اب جوشیده رقیق میکنم ,و برای,طعم دادن بهش ,ی قاشق کوچیک بهش شیره انگور خونگی اضافه میکنم ,خیلی دوست داره و خوب میخوره گاهی ک.شیره نمیزنم. اندازه سر قاشق از پودراز اجیل ک پودر کردم میزنم اونم باعث میشه خوب بخوره, و یا ی نصفه موز رو رنده میکنم تو حریره اش
تجربیات مادر درتهیه غذای کمکی : خانم عاطفه فتحی

مطالب مرتبط