تاریخ انتشار: 11 آذر 93 | بازدید: 2027 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

چه علائمی سبب می شود که به عفونت ادراری شک نماییم؟

همانگونه که گفته شد، در بسیاری از موارد عفونت ادراری  بدون علامت است لذا بخصوص در دختران باید از شیرخوارگی تا سن بلوغ  چندین بار از نظر عفونت ادراری مورد بررسی قرار گرفته باشند. ولی علائم مهم عفونت ادراری عبارتند از سوزش و تکرر ادرار، تب با علت  نامشخص، تب خفیف طول کشیده، عدم رشد و وزن گیری مناسب، بی اشتهایی و...
همان گونه که ملاحظه می کنید گاهی علائم ممکن است خیلی خفیف باشند و حتی گاهی بروز اختلال  در خلق و خوی کودک می تواند بدلیل عفونت ادراری باشد.

در مورد تجویز آنتی بیوتیک ها بدنبال عفونت های دوره نوزادی و  شیرخوارگی چه نکات مهمی را باید رعایت کرد؟
نکته مهم دراین رابطه این است که در دوره نوزادی  و نیز در چند ماه اول تولد آنتی بیوتیک خوراکی چندان جایی در درمان ندارد و درصورت وجود عفونت واثبات آن و نیاز به درمان بایستی آنتی بیوتیک به صورت تزریق داخل رگ باشد و بیمار باید در بیمارستان بستری شود. مشکل عمده در این سنین رعایت دوره مناسب درمانی است که گاهی ممکن است چندین هفته طول بکشد و باید والدین لزوم بستری در بیمارستان و تکمیل دوره درمان را بطور کامل رعایت کنند.


تذکر: نکته مهم در درمان با آنتی بیوتیک ها، این است که با برطرف شدن علائم بالینی نباید دارو را قطع نمود، بلکه آنتی بیوتیک ها را بایستی تا پایان دوره تعیین شده توسط پزشکی معالج ادامه دارد.


برگرفته از: کتاب  طب کودکان نلسون - کتاب طب نوزادان فاناروف

چه علائمی سبب می شود که به عفونت ادراری شک نماییم؟

مطالب مرتبط