تاریخ انتشار: 11 آبان 94 | بازدید: 1248 مرتبه | دیدگاه: 0
اشتراک گزاری چاپ

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

رژیم غذایی در سوختگی ها (قسمت 1)

معمولا وقتی سطح زیادی از بدن بسوزد مقدار زیادی نمک ، پروتئین و مایعات از بدن هدر می رود. بدین سبب احتیاجات تغذیه ای هفته ها و ماهها افزایش می یابد و اگر بدن به مقدار کافی تغذیه شود ، مبتلا به کمبودهای شدید پروتئینی می شود و در مناطق سوخته شده ادم به وجود می آید و همچنین پوست به طور منظم و دلخواه ترمیم نمی شود. وقتی استفراغ و اسهال زیاد باشد بایستی تزریق وریدی صورت گیرد ، ضمنا ممکن است از تغذیه با لوله استفاده شود تا زمانی که بیمار قادر به دریافت غذا از راه دهان گردد.

معمولا مراقبتهای تغذیه ای در بیمار مبتلا به سوختگی بایستی بر اساس احتیاجات فرد بیمار و در سه مرحله انجام گیرد.





برگرفته از : کتاب تغذیه و رژیم درمانی در بیماریها - دکتر غلامحسین فلاحی (فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد )

رژیم غذایی در سوختگی ها (قسمت 1)

مطالب مرتبط