• روش های پخت و پز

    پختن گوشت و ماهی باعث می شود که میکرو ارگانیسم ها و انگل های خطرناک در اثر حرارت نابود شوند. درعین حال باید توجه داشت که در طی پروسه ی پخت غذا بعضی از مواد...

    ادامه
  • افزودنی های خوراکی و آلودگی ها

    گروهی از مردم عقیده دارند که بسیاری از افزودنی های خوراکی . سرطان زا هستند. در صورتی که نمی توانیم در این مورد حکم قطعی صادر کنیم . مصرف بعضی از افزودنی های خوراکی که...

    ادامه
  • عادات غذایی که ممکن است خطر سرطان را کاهش دهد

    عادات غذایی مورد بحث که به صورت خلاصه شده در این جزوه آمده است. می توانند خطر پیشرفت بعضی از سرطان ها را کاهش دهند. با پیروی کردن از این رژیم شما سلامتی عمومی بدنتان...

    ادامه
  • گاهشمار تغذیه با شیر مادر

    تغذیه با شیر مادر در طول یکسال اول زندگی شامل مراحل تغذیه ای بسیار مهمی است که در اینجا آمده است.هفته اول گرفتن و رها نکردندر طی هفته اول سعی کنید مطمئن شوید که کودک...

    ادامه
  • اقدامات لازم در کودکی که از غذاهای جامد استفاده نمی کند

    ارائه به موقع غذاهای جامد به کودک (از اوائل ماه دهم ) در بلع موتد غذایی موثر است و تاخیر در دادن غذای کمکی و یا ادامه غذا به صورت مایعات و نیز وجود بعضی...

    ادامه
  • استفاده از حامل های غذایی مطابق با مذاق کودک

    استفاده از حامل های غذایی مناسب نیز در ایجاد اشتها در کودک موثر است . مثلا بعضی از کودکان ماست را خیلی دوست دارند . در این صورت ما میتوانیم با اضافه کردن مواد مغذی...

    ادامه
  • ارزش غذایی لبنیات

    حاوی ویتامین (آ) کلسیم و پروتئین است . ماست به اندازه شیر ˛انرژی دارد و لاکتوز آن نصف شیر می باشد . لذا در مواقع اسهال ˛ غذای خوبی محسوب می شود و در کل...

    ادامه
  • نکات مهم تغذیه ای در اسهال و استفراغ

    بعد از استفراغ هنوز 50℅ مواد غذایی خورده شده در معده باقی می ماند لذا موقع استفراغ باید تغذیه به طور مکرر و با مقادیر کم ادامه یابد در اسهال هنوز 50℅ مواد غذایی جذب...

    ادامه
  • مقوی کردن شیر

    اگر کودک ˛ شیر خشک یا شیر گاو مصرف می کند با غلیظ کردن شیر می توان انرژی آنرا بالا برد ولی چون املاح آن نیز بالا می رود و در بدن جمع می شود...

    ادامه
  • ارزش غذایی سوپ

    سوپ انرژی زیادی ندارد و برای بالا بردن انرژی آن مخصوصا در کودکانی که رشد خوبی ندارند می توان آرد برنج یا گندم ˛ گوشت چرخ کرده و روغن کافی به آن اضافه کرد ....

    ادامه

مطالعه مطالب زیر هم توصیه می شود